Uiteraard kwam daar de tijd dat we heel graag van Faizah een dochter wilde. Na al haar behaalde kwalificaties en gezondheidsonderzoeken. Zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner voor haar.


Na veel gepuzzel en onderzoek, kwamen we steeds weer uit op dezelfde reu! De alom bekende, haast beroemde, FARMERS GUARDIAN AFRICAN AKONO. Deze in Duitsland wonende reu, is misschien wel de meeste winnende Rhodesian Ridgeback ter wereld. Hij is diverse malen wereld winnaar geweest, is in 19 landen kampioen. Kortom een hond die een waardige presentatie is van zijn ras.


Na een succesvolle paring, is daar een nest uit geboren van 9 gezonde puppy's. 4 teven en 5 reuen.


Na veel wikken en wegen, het was een zeer homozygoot nest, zijn ADA ALAVI OF MARCO'S DOGS, roepnaam Alavi en ADA AAMIRA OF MARCO'S DOGS, roepnaam Aamira, bij ons gebleven. Met hen wordt ons RR avontuur voortgezet.


Alavi is de clown van de groep, dol enthousiast, energiek en vol kattekwaad. Ze zal altijd proberen de rest van ons roedel uit te dagen tot spelletjes. Ze zoekt haar grenzen op. Haar aanwezigheid is duidelijk aanwezig, en ze zal dan ook altijd zorgen dat je haar opmerkt. Ze is zachtaardig, gevoelig, slim en altijd in voor een knuffel. Ze heeft ontzettend veel expressie en uitstraling, waardoor het makkelijk is mooie foto's van haar te maken. Ze geniet van aandacht.


Test resultaten Alavi:


HD A

ED vrij

JME N/N (Vrij)

DM N/N (Normaal)


Stamboom Alavi.

Alavi

WW. MULTI CH.FARMERS GUARDIAN AFRICAN AKONO.

Copyright © All Rights Reserved